El Govern de la Generalitat decreta la suspensió de totes les competicions esportives catalanes durant 15 dies

Totes les competicions esportives d’àmbit català s’aturaran durant 15 dies a partir d’aquest proper cap de setmana com una de les mesures encaminades a fer restriccions en la mobilitat entre poblacions i regions sanitàries i poder contenir el cada vegada més elevat risc de rebrots de la pandèmia de la Covid-19, segons ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa el Govern de la Generalitat de Catalunya després de la reunió del PROCICAT, l’òrgan tècnic d’emergències que formen els Departaments de Salut i Interior.

A instàncies del PROCICAT, s’ha decretat l’ajornament de totes les competicions esportives previstes a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les d’àmbit estatal, internacional i professional. L’ajornament no afectarà als entrenaments, ja que les instal·lacions esportives es mantindran obertes.

Aquestes mesures, així com totes les que el Govern ha pres en altres àmbits, entraran en vigor una vegada ratificades per l’autoritat judicial aquest divendres 16 quan es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

El Govern de la Generalitat decreta la suspensió de totes les competicions esportives catalanes durant 15 dies

 

(Font: Federació Catalana de Patinatge)

Amplia la notícia a:  http://www.fcpatinatge.cat/ca/noticies/federacio/141020/el-govern-de-la-generalitat-decreta-la-suspensio-de-totes-les-competicions