PRIMER EQUIP: Partit de la 30ª jornada de 1ª Catalana 2018/19. CPS Sitges – CP Monjos

Aquest dissabte, 18 de maig de 2019, es disputarà, a Santa Perpètua de la Mogoda, el partit corresponent a la 30ª i darrera jornada de la lliga de 1ª Catalana 2018-19 entre el CH Santa Perpètua (9é / 39 punts) i el CPS Sitges “New Ricky’s” (4rt / 52 punts). El partit començarà a les 18:45 hores.

30ª jornada – 1ª Catalana 2018/19
Dia: 
Dissabte, 18 de maig de 2019 Hora: 18:45h
Lloc: Santa Perpètua de la Mogoda
CH SANTA PERPÈTUA – CPS SITGES “New Ricky’s”
CH Santa Perpètua Vs CPS Sitges "New Ricky's"

El sènior A (CPS Sitges “New Ricky’s Sitges”) després de guanyar (6-3) al CP Monjos depèn d’ell mateix per assolir una de les 4 places per disputar la promoció d’ascens a l’Ok lliga bronze (Nacional Catalana).

Els resultats de la darrera jornada, penúltima del campionat, han fet que el l’Espanyol i el Vendrell ja estiguin classificats, matemàticament, per disputar el play-off i que el CP Congrés depengui d’ell mateix per assolir el títol i l’ascens directe, fet que deixaria al FC Barcelona a la segona posició (classificat pel play-off d’ascens i amb possibilitats de ser campió i pujar directament si falla el Congrés).

El sènior A del CPS Sitges, que juga a la pista del CH Santa Perpètua, depèn d’ell mateix per classificar-se pel play-off (aconseguint un punt es classificaria matemàticament sense haver de dependre de l’altre equip que pot classificar-se pel play-off, el Reus Deportiu)

Passi el que passi, estem segurs que tot l’equip ho intentarà fins el final!!!