Resultats dels partits dels equips del CPS Sitges a la jornada: 11 i 12 de març de 2023

Els resultats dels partits dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 11 i 12 de març de 2023, van ser els següents:

Dissabte, 11 de març de 2023
– Partits que jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):
Benjamí A: CPS Sitges “Sunway” A 5 – Igualada HC B 2. (Lliga Or Ranking 1)
Benjamí B: CPS Sitges “Sunway” B 3 – Igualada HC C 2. (Lliga Plata Copa FCP 1)
Aleví B: CPS Sitges “Sunway” B 6 – CP Corbera B 9. (Lliga Copa Federació Grup 2)
Sènior: CPS Sitges “Sunway” 3 – Ribes CP “Ladycel” 1. (Lliga 2ª Catalana. Lliga per la permanéncia: 3ª jornada. Grup 1-2 2ª fase)

A la mitja part del partit del sènior, l’equip d’iniciació va fer el seu debut en jornada de cap de setmana gaudint d’un dia molt especial: van sortir a pista acompanyant l’equip sènior i van jugar un partit d’exhibició, el de la seva presentació, durant el descans del partit del sènior!! Molt contents de veure les evolucions i aprenentatges sobre els patins dels més petits del club i amb ganes de veure més partits!!! A seguir gaudint de l’hoquei i a divertir-se sobre rodes, equip!!!

https://www.instagram.com/reel/CptG9BQIvoC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

– Partits jugats com a visitant:
Prebenjamí: CE Noia B 3 – CPS Sitges “Sunway” 4. (Lliga Plata Grup 6)
Aleví A: Reus Deportiu “Virginias” A 7 – CPS Sitges “Sunway” A 9. (Lliga Copa Catalana Grup 13 Or)

Diumenge, 12 de març de 2023
– Partits jugats com a visitant:
Infantil: FC Martinenc B 3 – CPS Sitges “Sunway” 6. (Lliga Copa Catalana Grup 6)

L’equip Sènior (acabada la 1ª fase la lliga de 2ª Catalana) ha iniciat la 2ª fase de la lliga de 2ª Catalana on el nostre equip juga al grup 1-2 per mantenir la categoria. Grup format pels 4 darrers classificats dels grups 1A (CP Vilanova, CP Calafell, CH Amposta i CPS Sitges) i 1B (CP Vilafranca, HC Montbui, Ribes CP i Lleida Llista) de la 1ª fase . Els equips comencen la 2ª fase amb els punts que van aconseguir guanyar contra els equips que han quedat a aquesta 2ª fase (el CPS Sitges i el Lleida en aquest cas comencen amb 4 punts, Amposta i Ribes amb 7 punts, Montbuí i Calafell amb 9 punts i Vilafranca i Vilanova amb 14 punts. Els partits es juguen només contra els equips que no van estar al mateix grup a la 1ª fase (per tant els partits que disputarà el nostre sénior seran contra CP Vilafranca, HC Montbui, Ribes CP i Lleida Llista).