L’equip sènior A del CPS Sitges finalitza la temporada a les portes de l’ascens a Nacional Catalana

La lliga de 1ª Catalana 2018/19 (Grup B): Finalitzada la fase regular del campionat de Lliga, el CPS Sitges A que va acabar la lliga regular de 1ª Catalana  en 4ª posició classificat per disputar el play-off d’ascens a Nacional Catalana. El CP Congrés va quedar campió i va aconseguir l’ascens directe. Els equips classificats entre la 2ª i la 5ª posició es van classificar per  disputar les eliminatòries de promoció d’ascens a Nacional Catalana. Aquests van ser el FC Barcelona C, el SD Espanyol, el CPS Sitges A i el CE Vendrell. A l’altre grup, el grup B, va quedar campió i es va assegurar l’ascens directe el CP Voltregà, i es van classificar per les eliminatòries de promoció d’ascens: el HP Tona (3er), CP Roda (4rt), el CE Arenys de Munt(5é) i el FD Cassanenc (6é). El HC Sentmenat que va quedar 2on no podia disputar el play-off ja que el primer equip està a la Nacional Catalana.

El sènior A del CPS Sitges ha finalitzat la temporada 2018/19 arribant fins la semifinal de la promoció d’ascens a Nacional Catalana. L’equip va caure eliminat a la semifinal de la promoció d’ascens a Nacional Catalana disputada vs el CP Roda (Resultat de la semifinal: Semifinal anada: CPS Sitges 2 – CP Roda 4 / Semifinal tornada: CP Roda 6 – CPS Sitges 5)

———

Molt orgullosos de vosaltres, equip!

Molt orgullosos de vosaltres, equip! Orgull pel vostre compromís, lluita i esforç durant tot l’any! Aquest any tocava assentar la categoria i s’ha fet amb nota: quedant 4rts i arribant a la promoció d’ascens. Heu tornat a posar el nom del club i de ben amunt!

Estem segurs que la propera temporada ens fareu gaudir de nou i tornareu a lluitar!!!

Moltes gràcies, equip i a tots els que ens heu donat suport al llarg de tota la temporada!!!

CPS Sitges: Equip sènior A 2-6-19 CPS SItges sènior A vestidor 2-6-19