Sortejat el calendari de les competicions de lliga sènior i hoquei base 2015/16

fototaula2El passat 31 de juliol de 2015 es va celebrar el sorteig dels calendaris corresponents als Campionat de lliga dels equips sènior i hoquei base per a la temporada 2015/16. Enguany el CP Sitges ha inscrit 9 equips. 2 sèniors (“A” i “B” , 1 júnior, 1 juvenil, 1 infantil, 2 alevins, 1 benjamí i 1 prebenjamí. Totes les competicions s’iniciaran el cap del setmana del 19 de setembre.

A la categoria sènior, aquest any el CP Sitges inscriu 2 equips (“A” i B”). El sènior “A”, que ha entrat el el Grup “D”, iniciarà el campionat a la pista del Cambrils CH i el sènior “B”, en el Grup “B”, ho farà enfront el CH Les Franqueses.

Els rivals del sénior “A” del CP Sitges en el grup D de la 2ª Catalana 2015/16 són el Cambrils CH, CP Calafell, CP Vilanova, CHP Mollerussa, Lleida Llista, CP Sant Ramon, HC Piera, CH Navarcles, CH Vila-seca, SH Casal l’Espluga, Club Olesa Patí, Capellades HC i CP Monjos.

Els rivals del sènior “B” del CP Sitges en el grup B de la 2ª Catalana 2015/16 són el CH Les Franqueses, FD Cassanenc B, CP Malgrat, HC Sentmenat, HC Montbuí, CHP Bigues i Riells, Igualada HC, CT Barcino, CP Breda, CP Blanes Atlètic, Cerdanyola CH B, CE Cornellà, CHP Sant Feliu, Sferic i CHP Santa Perpètua.

Properament penjarem els calendaris, amb horaris, a l’apartat corresponent i, al mateix temps, també hi penjarem els corresponents als equips de la base. (Aquests calendaris es poden consultar, també, a la web de la Federació Catalana de Patinatge: www.fecapa.cat